Over ons

Stabilotec biedt een ruim assortiment pvc ramen & buitendeuren met als doel uw projecten te voorzien van kwaliteitsvolle materialen aan betaalbare prijzen. 

Eenvoud

Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij een uitgebreide collectie samengesteld met standaard afmetingen en maatwerk. Van traditioneel tot modern, ons assortiment biedt voor iedereen een geschikte oplossing, ongeacht persoonlijke smaak en behoeften.

Isolatie

Onze raam- en deursystemen staan bekend om hun uitstekende thermische isolatie. Dankzij het 5-kamerprofiel en de dubbele beglazing bieden ze een superieure isolerende waarde. Hierdoor kun je rekenen op een aanzienlijke verbetering van de thermische comfort in je woning en op lagere energiekosten.

Besparend

Ons bedrijf staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze raam- en deursystemen. Onze producten bieden een onovertroffen balans tussen prijs en kwaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke klant. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze systemen zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare optie. 

Onderhoudsvriendelijk

Onze producten zijn een feestje om schoon te houden! Dankzij de onderhoudsvriendelijke kunststof materialen blijven ze er jarenlang fantastisch uitzien. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud en kunt volop genieten van een product van topkwaliteit dat jarenlang meegaat.